Hinnasto

Rekisteröityminen käyttäjäksi ja kodinpalveluiden tilaaminen on ilmaista. Palveluntuottajat määrittelevät palvelun sisällön ja tuntiveloituksen jokaiselle palvelukategorialle itsenäisesti. Hinnat alkaen 25 € tunti tai Kodin Apuri -pakettina. Palvelukategorioita palvelussamme on jo 30. Valitse näistä omaan arkeesi sopivin ja pääset aloittamaan kevyemmän arjen heti.

Maksu tapahtuu turvallisesti Paytrailin verkkomaksupalvelussa. Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia soveltuvin osin.

Käytössäsi on:

  1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
  2. Lasku-ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
  3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
  4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Tilaa HemmaKodin Kodin Apuri -paketti ja kevennä ihanasti arkeasi jo tänään

Voit valita omaan arkeesi sopivimman paketin tästä. Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä, jolloin sovimme tarkemmin tarvitsemasi palvelut. Paketit sisältävät siivous-, piha- ja nikkarointitöitä. Voit valita kertatilauksen tai kuukausittain toistuvan palvelun. Jatkuvaan tilaukseen saat aina 10 € alennuksen jokaiselle kuukaudelle. Paketti räätälöidään toiveidesi mukaisesti. Lisätietoja täältä blogistamme.

  • Kevennys 72 €/kk* (180 €)
  • Helpotus 136 €/kk* (340 €)
  • Huoleton 192 €/kk* (480 €)
*Hinnat kotitalousvähennyksen jälkeen
Yleiset ehdot Kodin Apuri -paketti

Tilaa tästä!