Hinnasto

Palveluita kotiisi edulliseen hintaan

Kotiin tilattavien palveluiden hinnoittelu riippuu siitä, kuinka usein kuukaudessa tarvitset palveluita. Palveluihimme sisältyy Kodin Apuri-paketit, joiden avulla arkea voi keventää monipuolisesti ja joustavasti. Näiden lisäksi voit tilata siivouspalveluita, ikkunoiden pesua sekä muuttosiivousta. Tilauksen voit tehdä soittamalla asiakaspalveluumme. Sovelluksestamme löydät yli 30 palvelukategoriaa ja voit tehdä tilauksen suoraan palveluntuottajiltamme 24/7. Palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia soveltuvin osin.

Arvonlisäverottomat palvelut

Toimintakyvyn laskeminen esimerkiksi ikääntymisen, sairauden tai vamman vuoksi oikeuttaa tilaamaan palveluita arvonlisäverottomasti. Myös kuormittava tilanne kotona tai  toimiminen omaishoitajana on peruste ALV 0- palveluiden saamiselle kotiin. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme sinua arvioimaan toimintakykysi. Arviointia varten ei tarvita lääkärintodistusta. Tarjoamme arvonlisäverottomia palveluita Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Lahdessa.

Siivousapu, kotisiivous.

Kodin Apuri -palvelu arjen keventämiseen

Haluaisitko sujuvoittaa arkeasi palvelulla, joka tarjoaa apua monipuolisesti ja joustavasti? HemmaKodin Kodin Apuri on aivan uusi palvelu, josta on saatavilla kolme eri kokoista pakettia. Paketteihin pystyt valitsemaan kaiken tarvittavan arkesi keventämiseen. Paketti räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi kokonaisuudeksi.

Hinnasto Kodin Apuri -palvelu

Kotiapu, siivous, kodin askareet

 

Arvonlisäveroton hinnasto, kotiapu, kodin apuri, kodin askareet, siivous

 

 

Kotisiivous yksin tai yhdessä

Kotisiivous ja ikkunanpesu

 

Hinnasto siivous, ikkunanpesu, muuttosiivous, kotitalousvähennys, arvonlisäveroton.

Ikkunanpesu

 

Maksutavat

Käytössäsi on useita eri maksutapoja. Laskulla saat jopa 45 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit myös jakaa maksut osiin. Maksu tapahtuu turvallisesti Paytrailin verkkomaksupalvelussa.

Käytössäsi on:

  1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki
  2. Lasku-ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto
  3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club
  4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Paperilaskun toimittamisesta veloitamme 4,00 €.